Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Reiki

Reiki, energetika, testi-lelki terápia, gyógyítás, tisztulás

A reiki egy ősi tibeti gyógymód, melynek lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáit magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik ember számára vagy saját magunknak. A reiki az egész világon elismert, hatékony természetgyógyászati eljárás és iskola.

Ez az ősi gyógyító eljárás ezoterikus beavatásokkal segítségével juttatja el a tudást mestertől a tanítványig.
A reiki egyetemes életenergiát jelent japánul. Mindannyian ezzel az Egyetemes Életerővel születünk, mivel ez maga az ÉLET energiája. A reikit gyakorlók megnyitják személyes energiaáramlásukat és finoman ráhangolódnak erre a kozmikus energiára. A kezükön kiáramoltatva ezzel az energiával kezelik páciensüket, akikben egy szellemi, érzelmi és fizikai, testi tisztulás, feltöltődés indul meg.

A beáramló, nagymennyiségű kozmikus energia emeli testünk rezgésszintjét, ezáltal megszünteti az energiablokkokat, és felszínre hozza az ezekben tárolt érzelmi traumákat, ami segít a feldolgozásban és érzelmi, lelki életünk tisztulásában.
A kezelést végző reikimester a tibeti szimbólumrendszer segítségével még speciálisabban tud hatni adott problémákra és betegségekre. Miután megértettük és feldolgoztuk testi betegségeinkhez kapcsolódó érzelmeinket, lehetővé válik a betegségeinktől való végleges megszabadulás.

Saját blokkjaink, korlátaink ledöntésével nyitottság alakul ki bennünk saját felsőbbrendű énünk felé, ami közérzetünk javulásához és boldogságunkhoz vezet.

A reiki kezelésre érkezzünk kényelmes ruhába, amiben fesztelenül érezhetjük magunkat a kezelés időtartama alatt. A kezelőágyra feküdve nincs más dolgunk, mint ellazulni, problémáinkat kívül hagyni és önmagunkra figyelni. A reikit gyakran kombinálják lágy zenével, aroma terápiával, amivel fokozhatják a kezelés hatékonyságát. Miután a terapeuta ráhangolódott a kozmikus energiára, elkezdheti kezelésünket, ami a testünk előre meghatározott 24 pontjára való kézrátételből áll. Ezeken a pontokon a kezelő nagymennyiségű életenergiát visz be szervezetünkbe, ami beindítja természetes öngyógyító mechanizmusunkat, méregtelenítési folyamatokat indít el és aktivizálja anyagcserénket. Mivel a reiki természetes módon, együttesen hat anyagi, érzelmi és szellemi szinteken, ezért nem csak testünk gyógyulását célozza meg.

A reiki harmonizálja érzelmeinket, felszínre hozza rég elfeledettnek hitt sérelmeinket, melyektől véglegesen megszabadulhatunk. Gondolati szinten rávilágít tévhiteinkre és különböző felismerések útján ledönti saját magunknak állított korlátainkat.

A reiki kezelés nagyon kellemes testérzeteket ad és közben mélyen ellazulhatunk. Mivel a reiki kezelés fokozza az anyagcserét és a méregtelenítési folyamatokat, fontos, hogy sok folyadékot fogyasszunk a kezelést követő pár napban. Kezdetben lehetséges, hogy a tünetek romlanak és a javulás csak ezután lesz tapasztalható. A reiki kiválóan támogat bármilyen más természetgyógyászati vagy hagyományos orvosi eljárást
.
A Reiki nem vallás. Világnézetre való tekintet nélkül működik, hívőknél és ateistáknál egyaránt, nem ellentétes egyetlen vallás vagy felekezet tanításaival sem.

A tradicionális reiki iskolán kívül a világon több energiarendszer is dolgozik a reiki szimbólumaival és mantráival. Ezek ugyanolyan jó gyógyító rendszerek lehetnek, és a kezelés is hasonló formában történik.
A másik híres reiki rendszer a Reiki Association International-t (R.A.I.) Németországban alapították F.E. Eckard Strohm vezetésével.

Forrás: www.kristalyakademia.hu 

 


Kapcsolódó információk

Cikkek

Csikung - a titkos tudás
Kapcsolat teremtő gyógyítás
Mit mutat meg testünk?
A vonzó energetikai mezők
A gyógyítás filozófiája - II. rész

       

Események

Gyógyítás és Germán Gyógytudomány tanfolyam
NIA: harcművészet, öngyógyítás, tánc... ÚT ÖNMAGADHOZ
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Miskolcon
Gyógyító szeretet és érintésterápia
Spirit Revolution- Szellemi, Tudati forradalom

Szakértők

Van Egy Hely - Életenergia Központ
Spirituális központ

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS