Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Seiki Soho kezelés

energia, terápia, alternatív terápia, Seiki Soho, Seiki Soho kezelés, energetika, életenergia, testi-lelki terápia

Seiki Soho "életenergia kezelés"

A módszer megalkotója Akinobu Kishi személete szerint az emberi testnek természetes hajlama van az egyensúly fenntartására, de bizonyos élettani-, lélektani- és energetikai kibillenések meggátolhatják azok helyreállításában. A Seiki terapeuta feladata, hogy támogassa és felébressze a test öngyógyító folyamatait. A kezelés során a test finom jelzéseit érzékelve tudunk a megfelelő rezonancia pontokon beavatkozni. A Seiki lényege, hogy ne a tanult meridiánokat és energiapontokat ( akupresszúra) akarjuk mechanikusan kezelni, hanem hogy megtanuljuk az adott páciens aktuális energetikai akadályait tisztán érzékelni és felszabadítani.

A kezelések során a legfőbb cél, hogy segítsen a kezelt személynek visszanyerni természetes egyensúlyát, hogy a betegség és a fájdalom ne tartson tovább a szükségesnél. Arra törekszik, hogy a test saját maga állítsa helyre egészség egyensúlyi állapotát. Testünk gyógyulásra való képességét, illetve az egyensúlyra törekvését japánul Myo-ki-nak nevezik. A Myo-ki nyilvánul meg például olyankor, amikor fáradtak vagyunk és ásítunk, vagy ha valami rosszat ettünk és kihányjuk. A mindennapi nyomás, a stressz betegségeket, pszichés problémákat, érzelmi zavarokat okozhatnak, amelyek a testünkön keresztüláramló életenergia akadályát képzik. Ezek egyúttal jelzik a test veleszületett vágyát a zavarok kiegyensúlyozására.

A seiki terapeuta „csupán” csak útmutatóként szegődik a kezelt személyhez, hogy az önmagába nézve, tudatában legyen a benne lévő változásoknak.


Kapcsolódó információk

Cikkek

A kék hullám harmadik, kék napja
Vörös hullám, Arany nap
Energiáról okosan
A mágnesdoktor
Gyógynövényből orvosság...

       

Események

Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Csikung gyakorlás
Csung Jüan Csikung I. Debrecen
Nőiesség Mentális Műhely
Reiki I. Sátoraljaújhely

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS