Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Vivation légzés terápia

testi-lelki terápia, energetika, légzés, légzéstechnika, vivation légzés, energia, terápia

A légzés képes aktivizálni az energiát az emberi testben, amelyeknek gyógyhatása van a fizikai testünkre, lelkünkre, és közérzetünkre. Légzéssel tudjuk csökkenteni a fájdalmat, meg tudunk attól szabadulni. Ezzel az energiával a frusztrált, depressziós állapotot kellemes, jó hangulattá változtathatjuk. Az elnyomott érzésekből örömet, kreatív aktivitást tudunk produkálni.

Ez az eljárás a transzperszonális pszichológiából fejlődött ki, ami a személyek közötti és személyen túli transzcendenciára fókuszáló módszer.

A légzésterápia különböző légzéstechnikákkal a pácienst változó tudatállapotba, vagyis transzállapotba juttatja. Ilyenkor a kontrolált viselkedés, az Ego háttérbe szorul, és felszínre törhetnek a tudatalattiban elnyomott érzelmek, blokkok és traumák. Ezek újra átélése lehetőséget ad számunkra, hogy megértsük, elfogadjuk és feldolgozzuk őket. A kezelések az ok-okozati összefüggéseket tárják fel. A múltban keletkezett sérüléseink és traumáink a jelenlegi életünkre is kihatnak, ezért fontos, hogy maradéktalanul feldolgozzuk őket.

Vivation légzés

Ez a légzéstechnika az újjászületés technikának egy továbbfejlesztett típusa, ami Leonard Orr nevéhez fűződik. Szabadlégzés, vagy energia légzés néven is emlegetik. Ez a technika a mindennapi élet problémáinak az integrálására való. Az iránymutató, amire a fókuszt helyezi, az a testi érzések, érzetek.

Ennél a módszernél a légzés folyamatos, belégzés és kilégzés között nincs szünet. A terápia a legkényelmesebb pozícióban zajlik, így csak azok a feszültségek maradnak a testben, ami a tudatalattiból, az elnyomott érzelmekből származnak. A tudatalattiból jövő információkra és a hozzájuk köthető testérzetekre fordítja a figyelmet, ezáltal felismerhetjük a szabályszerűségeket. Ezek az érzetek elvezetnek a problémák valódi okához. A terápia alatt, ha mozogni támadna kedvünk, vagy bármilyen más érzetek, érzelmek kerítenének hatalmukba, bátran éljük ki azokat. Bízzunk a természetben, és engedjünk szabad utat a bennünk zajló folyamatoknak. A lényeg, hogy megéljük azt, ami belül van.

Forrás: www.transzlegzes.hu


Kapcsolódó információk

Cikkek

Mindenki máskép gyógyul
A biofizikai orvoslás
Az energiapályák megnyitása
Bach-virágterápia az önismeret tükrében
Pulzusvizsgálat a kínai orvoslásban

       

Események

Bach-virág konzulens levelező képzés
Bach-virág konzulens képzés
Csung Jüan Csikung - I. szint
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Miskolcon
NIA Technique ÚJ HELYEN

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS