Hírlevél feliratkozás
Komplemeter terápiák

Mezoterápia

mezoterápia, terápia, komplemeter terápia, testi-lelki terápia

A mezoterápia a bőr alatti mélyebb rétegekbe szúrt injekciós eljárást takar, melynek a célja különféle hatóanyagok, gyógyszerek bejuttatása az emberi testbe. A technika előrehaladásával nemrég megjelentek különféle tű nélküli eljárások is, melyek a bőrre felvitt hatóanyagot juttatják be a mélyebb rétegekbe különféle eljárásokkal, mint például elektroporáció vagy ultrahang.

Az egyedi eljárás lényege, hogy többszörös mikroinjekciózással juttatják a hatóanyagokat a bőr felszíne alá. Vékony tű segítségével a bőr felső rétegébe juttatják az egyénre szabott „koktélt”. Alkalmazói szerint a mezoterápia hidratálja és regenerálja a bőrt, valamint az is gyakran hangoztatott állításuk, hogy a felhasznált anyagokat a szervezet képes teljesen lebontani. A hirdetésekben az egyik leghatásosabb kezelésnek mondják a cellulitisz eltüntetésére és mérséklésére.
A mezoterápia több évtizede alkalmazott eljárás, eredményesen használják orvosi és esztétikai célokra. Titka abban rejlik, hogy hatását sejtszinten képes kifejteni, bármely kozmetikai kezeléssel ellentétben.

A maximális eredmény elérése érdekében, a bőr típusától, bőr problémától függően a mezoterápia teljesen személyre szabott eljárás. A kezelést végző orvos egyedi receptúra alapján állítja össze a különböző szinergiában lévő természetes hatóanyagokat minden páciensnél. A terápia gyors, szinte teljesen fájdalommentes, eredményessége pár alkalom után látványosan megmutatkozik. A kezelésnek nincs gyógyulási ideje, ambuláns.

A mezoterápiás bőrfiatalítás előnyei:

• Maximális hatékonyság. A kezelés során alkalmazott anyagok a közvetlen felhasználás helyén fejtik ki jótékony hatásukat, hatóanyag veszteség nélkül
• Személyre szabott kezelés a maximális hatékonyság érdekében
• Nem igényel semmiféle előkezelést
• Nem teszi fényérzékennyé a bőrt más bőrfiatalító módszerekkel ellentétben, épp ezért az év bármely szakában elvégezhető
• Késleltethetjük, mellőzhetjük a plasztikai beavatkozásokat
• Nincs kockázata, szemben a műtétekkel, nem kell kompressziós kötést viselni és számolni az altatás veszélyeivel
• Nincs gyógyulási idő, a páciens azonnal visszatérhet a munkájához
• Bármilyen korban elvégezhető
• Nem allergizál
• A kezeléseket szakképzett orvos végzi

Milyen problémák kezelésére alkalmazzuk a mezoterápiát?

Az indikációs terület igen széles. Esztétikai oldalról közelítve az arcbőr kötőszövetének regenerálása, hialuronsavval, organikus szilíciummal, antioxidáns vitaminkomplexszel szabadgyök-megkötő, öregedésgátló, regenerációt fokozó infiltrálása a leggyakrabban alkalmazott beavatkozás.

A kezelés önmagában is ajánlott, de társítható bármilyen esztétikai célú "fiatalító" ténykedéssel, a jobb eredményért, a tartósság fokozásáért. Természetesen a nyak, a dekoltázs területén is elvégezhető az antiaging kezelés, hiszen az arc mellett, ezek a területek árulkodnak leghamarabb az évek múlásáról. A testkezelésekben is hoz új lehetőséget a mezoterápia, és ráadásul a két legfontosabb területen: jelentősen fokozza az eddigi kozmetikai differenciált cellulit terápia eredményességét a zsírszövetbe adott hatóanyagaival és a helyi alakformálásban, vagyis a lefogyhatatlan zsírpárnák mobilizálásában (apasztásában).

Forrás: www.tarrdaniel.com


Kapcsolódó információk

Cikkek

A fehér hullám tizenegyedik napja, a királykék
A legerősebb házi köhögéscsillapítók
A kék hullám ötödik, magenta napja
Fehér hullám, Arany napja
A gyógyító légzés

       

Események

Hellinger féle terápia
Spirit Revolution
Hangfürdő a "BENSŐTÉR"ben
NIA: harcművészet, öngyógyítás, tánc... ÚT ÖNMAGADHOZ
NIA Technique ÚJ HELYEN

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS