Hírlevél feliratkozás
Komplemeter terápiák

Sonotherapia

sonotherapia, terápia, testi-lelki terápia, komplemeter terápia

Alacsony frekvenciájú és energiájú hanghullámokkal történő intermittáló kezelés sorozat. A Sonoterápia a hallható és a már nem hallható hanghullámok tartományát használja, amely speciális rezgésekből áll. Ezek egyénre szabottak, a hanghullámok formája, frekvenciája, intenzitása eltérő betegenként.

Az optimális beállításokat számítógép vezérli. A hipotézis szerint az egyénre szabott rezgések molekuláris és biokémiai katalizátorokként sejt szinten hatnak a szervezetre és működésbe hozzák annak öngyógyító folyamatait.

Ez az inger az EKG mérései alapján, számítógép által vezérelt speciális frekvenciájú, intermittáló, azaz a szívműködés bizonyos fázisában ható, és azzal szinkron működő hanghullám, amely az érszűkület kialakulásával ellentétes hatású.

A sonotherápia kezelés

A Sonotherápiás kúra megkezdése előtt kiterjedt orvosi vizsgálat történik. Áttekintik a beteg korábbi zárójelentéseit, leleteit, elvégzi a fájdalommentes doppler vizsgálatot és futószalagos járástávolság mérést, ha szükséges, további vizsgálatokat kér, és az eredmények birtokában javasolja vagy elveti a kezeléssorozat megkezdését. A kúra az orvosi vizsgálat napján vagy legkésőbb másnap megkezdhető, és 60 ambuláns kezelésből áll.

A kezelések semmiféle kockázattal nem járnak, mellékhatásuk nincs. A terápia alkalmazható a meglévő gyógymódok mellett kiegészítő terápiaként (pl. műtét után), azokkal együtt (pl. gyógyszeres kezelés) vagy megelőzésként. Nem helyileg hat, hanem kifejti hatását az egész szervezetre. Fájdalommentes. A kezelés könnyen és bármikor ismételhető. A kezeléssorozatot ambuláns formában vehetik igénybe a betegek.

Forrás: www.sonotherapia.hu 


Kapcsolódó információk

Cikkek

Teával a cukorbetegség ellen
Iratkozz fel YouTube-csatornánkra és nyerj!
A kék hullám nyolcadik, zöld napja
Fehér hullám, Királykék napja
Vörös hullám, zöld nap

       

Események

Bach-virág konzulens képzés, Nyíregyháza
Hellinger féle terápia
HANGFÜRDŐ A Sóstói Fürdőházban III.
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Hellinger-féle családállítás

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS