Hírlevél feliratkozás
Masszázsok

Cellulit masszázs

cellulitis, masszázs, cellulit masszázs, terápia, testi-lelki terápia

A cellulit masszázs a narancsbőr tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére szolgál.
A cellulit vagy narancsbőr esetén a laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak ezzel lassítva a vérellátást és a nyirokkeringést. Méreganyagokkal telített nyirok halmozódik fel a szövetek között és ezáltal a bőr felszíne rücskössé, göröngyössé válik. Főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakulhat ki.

A masszázs javítja a keringést, a nyirokkeringést és a szövetek oxigénellátását, frissességét. Elősegíti, hogy a nyirok a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és onnan kiürüljön. Ezt a hatást a felhasznált speciális krém tovább fokozza. A várt eredmény rendszeres masszázzsal, az étrend és az életmód megváltoztatásával érhető el.
A cellulit masszázs hatását speciális cellulit elleni olajokkal fokozzák, amelyet általában minden masszőr egyénileg választ ki tapasztalatai alapján. Igazi eredményt csak rendszeres cellulit masszázzsal érhetünk el. Az életmód-változtatás is fontos a cellulit elleni küzdelemben, aki a masszázst kiegészíti méregtelenítő kúrával, vagy sporttal, esetleg tud változtatni az étrendjén, annak garantált a siker.

A cellulit masszázsnak nemcsak esztétikai eredményei vannak, hanem komoly élettani hatása is van a szervezetünkre. A lerakódott salakanyagok eltávolítása hozzájárul a test méregtelenítéséhez, amely erősíti az immunrendszerünket, ellenállóbbá teszi a testet. Ha a testünk nincs leterhelve a nagy mennyiségű toxikus anyagok eltávolításának feladatával, minden másra több energia jut. Ezt érezhetjük egy általános megkönnyebbülésnek, a közérzetünk javulásának. Beindulnak a természetes öngyógyító folyamatok, amire a testünk eddig nem volt képes.

Forrás: www.gabriellamasszazs.hu 


Kapcsolódó információk

Cikkek

A fehér hullám utolsó előtti napja, az olajzöld
A jelgyógyászat alapjai
Vörös hullám, Türkiz nap
Lelki békénk egy kőben rejlik
A rend és a családi rend szerepe életünkben

       

Események

Fülakupunktúrás addiktológus képzés (Blended learning)
Lélekre hangoló *Önismeret a Bach-virágok rejtélyes világán keresztül
Esőcsepp masszázs
Hellinger féle terápia
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS