Hírlevél feliratkozás
Masszázsok

Lélekmasszázs (holistic pulsing)

masszázs, testi-lelki terápia, terápia, lélek, lélekmasszázs

A HP egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben a masszázsformákhoz tartozik. Valójában egy lazítási technika, semmit sem kell tennünk, egyszerűen csak hagyni kell, hogy történjék, aminek történnie kell. Ez a terápiás kezelés Ausztráliából származik, az őslakosságtól. A történelmi fejlődése során két fő irányzat alakult ki, az egyik az Osteopatias, a csontok és izületek kezelésére, a másik a Lélekmasszázs, ami a lelki eredetű, a Pszichoszomatikus betegségek kezelésére fejlődött ki.

A Lélekmasszás az egész lényünkre hat, a TESTRE, a SZELLEMRE és a LÉLEKRE. A teljes "egységet" stimulálja, hogy újra egyensúlyba, harmóniába kerüljünk önmagunkkal.

Minden sejtünk tárolja az összes információt, ami szervezetünk működéséhez szükséges, illetve azokat az információkat melyek életünk során értek minket. A pulzáló, és ringató lágy mozgások hatására aktiválódik a sejtemlékezet, és ennek következtében a sejtek visszatérnek helyes, rendeltetésszerű működésükhöz.

A sejtemlékezet aktiválódása következtében arra is visszaemlékezünk, hogy milyen érzés volt, amikor kicsi babák, vagy magzati állapotban voltunk, amikor a nyugalom, a biztonság és a szeretet vett körül minket. A ringató mozgás hatására a kezelt személy már néhány perc után kellemes ellazulást érez, él át. Ennek az ellazulásnak a hatására az energiarendszerben elkezdenek oldódni az áramlást akadályozó blokkok, a fokozódó energiaáramlás következtében a szervek működési készsége javul, az immunrendszer, az öngyógyító képességünk felerősödik. Amint az ellazulás tovább fokozódik, a kezelt személyek túlnyomó többsége módosult tudatállapotba kerül. Ebben az állapotban a tudatunk záródik, a tudattalanunk nyílik, ekkor lehetőség van az ott elnyomott blokkok felszínre hozására.

Az ellentétek és kétségek kezdenek feloldódni, megtaláljuk az utat belső bölcsességünkhöz. Összhangba kerülünk a felsőbb Énünkkel- vagy másképpen nevezve az Isteni Énünkkel - a kezelés hatására képesek leszünk döntéseket hozni, változtatni életünkön. Fejlődésünkben továbblépünk, képességeinket fokozottabban használjuk. A lélekmasszázs hatására, ismét visszatérünk rendeltetésünk eredetéhez, test, lélek, szellem harmóniába kerül. Ekkor tudjuk a megszokott, rossz viselkedésmintáinkat elengedni. Így az élet kiegyensúlyozottá, boldogabbá és teljesebbé válik.

Forrás: www.kreativharmonia.hu 


Kapcsolódó információk

Cikkek

Az igazi szívgyógyszer
A kedvenc színed Te vagy!
A "belülről" szép férfi
A szeretet rendjei I.
Kék hullám, Arany napja

       

Események

Jógatanfolyam kezdőknek haladóknak és gyakorlóknak
Spirituális Lélekgyógyász képzés
NIA Technique ÚJ HELYEN
Alternatív mozgás és masszázsterápia (Blended learning)
Lélekre hangoló *Önismeret a Bach-virágok rejtélyes világán keresztül

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS