Hírlevél feliratkozás
Rezgés terápiák

Hangmasszázs, hangterápia

terápia, rezgésterápia, testi-lelki terápia, hangmasszázs, masszázs, hangterápia

A hangtál fémből készült hangadó eszköz, melyet a keleti és most már a nyugati (alternatív) gyógyászatban is használnak. A különböző típusok közös jellemzője, hogy megszólaltatva, felharmonikusokban gazdag hangzásával a testre és a lélekre egyaránt hatással van. Energetizál, harmonizál, relaxál.

Az ACAMA és a PETER HESS KLANGSCHALE védjeggyel ellátott ( melyeket a kezelések során használok ) hangtálak 7-12 fém ötvözetéből készítik, melyek összetétele hatással van a rezgés minőségére, és a hangzásra. Ősi elixír alapján, mérettől függően 5 kovács 32 munkaórát dolgozik egyetlen tárgy elkészítésén.

A hangmasszázs fizikai hatással van testünkre. Szervezetünk közel 80%-a víz, és szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A hangtálak rezgései a bőrön keresztül hatolnak be és eljutnak izmainkhoz, belső szerveinkhez, megmozgatva minden sejtünket.

A hangmasszázs nem csak testünkön keresztül, hanem hallásunkon át is eljut hozzánk, ami kellemesen ellazulttá teszi tudatunkat.

Az ébrenlét és az alvás közti meditatív állapot köztudottan jótékony hatással van a testi és szellemi működésünkre. A boldogság érzete ilyenkor szétárad bennünk, feltöltődünk energiával, ami erősíti koncentrálóképességünket és kreativitásunkat. Segít a fejfájás megszüntetésében és alvászavarok esetében. Helyreállítja vérnyomásunkat és harmonizálja emésztési folyamatainkat.

Ellenjavallat

• epilepszia, vagy az arra való hajlam
• beépített szívritmus szabályozó készülék
• acut gyulladásos folyamatok a testben
• láz, lázas állapotok
• a várandósság első 12 hete
• fém protézis, műtéti hegek, törések esetén tájékoztatni kell a kezelőt ezek meglétéről

A hangmasszázs terápiához kényelmes ruhában elhelyezkedünk a kezelőágyon, és a kezelő egy meghatározott menetet követve a test egyes pontjaira különböző méretű tálakat helyez, amelyeket egy filc ütővel lágyan megüt. A hangtálakból kiáramló rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Ha a test blokkmentes, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak és kilépnek a lábujjunknál, illetve a hajszálaink végeinél. A rezgéseket azonnal érzékeljük és a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazulunk. A rendszeres kezelések alatt megtapasztalhatjuk belső békénket, felerősödik öngyógyító képességünk és testünk immunitása.


Forrás: www.jottodrevarva.hu


Kapcsolódó információk

Cikkek

Tanácsok bőrünk szépségéért!
Gyógyító kristályok
Vörös hullám, Kék hónap, Királykék nap
Kék hullám, Királykék napja
A narancs hónap kék hullámának arany színű napja

       

Események

HANGFÜRDŐ A Sóstói Fürdőházban III.
A belső MAGunk élesztése a Sóstői Fürdőházban -kristálytálak hangjain
Lebegés a kristálytálak hangjain a Sóstói Fürdőházban
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Ájurvédikus masszázstanfolyam

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS