Hírlevél feliratkozás
Rezgés terápiák

Kristályterápia

kristályterápia, terápia, testi-lelki terápia, rezgésterápia, elektromágnes

Kristályterápia (azaz energetikai harmonizáló célzattal alkalmazott kristályok) elméleti és gyakorlati alapját szintén a bioenergetika alkotja. A szervezet elektromágneses tere reagál a kristály által keltett bioenergetikai, mágneses térre, illetve hatásra. Az energia- rezgéskülönbségből adódó negatív rezgésmintákat kioltja a kristály rezonanciája (rezgése), azaz, egyensúlyi állapotot teremt. Ezáltal tulajdonképpen egész szervezetünkben, vagy csak egy adott szervben (ahol energetikai eltolódás van), össz-rezgésszint emelkedést hoz létre.

Annyi negatív energiát tud lecsapolni a kristály, hogy egyensúlyba (esetleg pozitív túlsúlyba) kerülnek sejtjeink, és ez energia-rezgésszintemelkedést produkál az egész szervezetre nézve. Itt nincs fizikai behatás és ráhatás, a sejtek sejtintelligenciájuk révén azt, és annyi rezgésenergiát vesznek fel a kristály-ásvány energiájából, amennyire és amilyenre szükségük van.

Az üzletekben kapható kristályokat nem aktivizálta kristálygyógyász, így minden kezelés után meg kell tisztítanunk őket a testből átadott káros energiáktól. Ezt természetesen házilag is megtehetjük: a követ rakjuk bele tízszer annyi sóba, mint a saját súlya, egy tízdekás kristályhoz tehát egy kiló sóra lesz szükségünk. Mivel a só is kristályokból áll, képes magába szívni a másik kristály káros információit. Az eljárás végeztével a sót ki kell dobni!

A modern kristályterápia már másképp néz ki: a terapeuta a nemes köveket elhelyezi a testen, a kezelendő felületen. A kristályokat egy előre meghatározott sorrendben helyezik el, így energiamezőt alakítanak ki a test felületén, és könnyen helyreállítják a felborult rendet.

Rendszerint először egy hegyikristályt helyeznek el a beteg homlokán, majd az akupunktúrás meridiánpontok követik egymást.

A kristályterápia egy másik formája szerint, a nemes köveket több órára hideg vízbe helyezik, így a kövekben rejlő gyógyító rezgéseket a víz eltárolja. A vizet vagy megisszák, vagy a testrészekre locsolják. Mások megközelítés szerint az is elegendő, ha a megfelelő kristályt ékszerként viseljük, vagy a zsebünkben, esetleg táskánkban hordjuk.

 

 

 


Kapcsolódó információk

Cikkek

A sárga hullám sárga napja
A fitoterápia
Sárga hullám ötödik, Magenta napja
A jelgyógyászat alapjai
Vörös hullám, Korall napja

       

Események

Csung Jüan Csikung - I. szint
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
CSEND tábor
HENNIA - őszi elengedés
Egészség-péntek

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknek



Szakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...





 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS