Hírlevél feliratkozás
Rezgés terápiák

Kristályterápia

kristályterápia, terápia, testi-lelki terápia, rezgésterápia, elektromágnes

Kristályterápia (azaz energetikai harmonizáló célzattal alkalmazott kristályok) elméleti és gyakorlati alapját szintén a bioenergetika alkotja. A szervezet elektromágneses tere reagál a kristály által keltett bioenergetikai, mágneses térre, illetve hatásra. Az energia- rezgéskülönbségből adódó negatív rezgésmintákat kioltja a kristály rezonanciája (rezgése), azaz, egyensúlyi állapotot teremt. Ezáltal tulajdonképpen egész szervezetünkben, vagy csak egy adott szervben (ahol energetikai eltolódás van), össz-rezgésszint emelkedést hoz létre.

Annyi negatív energiát tud lecsapolni a kristály, hogy egyensúlyba (esetleg pozitív túlsúlyba) kerülnek sejtjeink, és ez energia-rezgésszintemelkedést produkál az egész szervezetre nézve. Itt nincs fizikai behatás és ráhatás, a sejtek sejtintelligenciájuk révén azt, és annyi rezgésenergiát vesznek fel a kristály-ásvány energiájából, amennyire és amilyenre szükségük van.

Az üzletekben kapható kristályokat nem aktivizálta kristálygyógyász, így minden kezelés után meg kell tisztítanunk őket a testből átadott káros energiáktól. Ezt természetesen házilag is megtehetjük: a követ rakjuk bele tízszer annyi sóba, mint a saját súlya, egy tízdekás kristályhoz tehát egy kiló sóra lesz szükségünk. Mivel a só is kristályokból áll, képes magába szívni a másik kristály káros információit. Az eljárás végeztével a sót ki kell dobni!

A modern kristályterápia már másképp néz ki: a terapeuta a nemes köveket elhelyezi a testen, a kezelendő felületen. A kristályokat egy előre meghatározott sorrendben helyezik el, így energiamezőt alakítanak ki a test felületén, és könnyen helyreállítják a felborult rendet.

Rendszerint először egy hegyikristályt helyeznek el a beteg homlokán, majd az akupunktúrás meridiánpontok követik egymást.

A kristályterápia egy másik formája szerint, a nemes köveket több órára hideg vízbe helyezik, így a kövekben rejlő gyógyító rezgéseket a víz eltárolja. A vizet vagy megisszák, vagy a testrészekre locsolják. Mások megközelítés szerint az is elegendő, ha a megfelelő kristályt ékszerként viseljük, vagy a zsebünkben, esetleg táskánkban hordjuk.

 

 

 


Kapcsolódó információk

Cikkek

A jelgyógyászat alapjai
Szülőkkel élni: meddig?
Holisztikus Bach-virágterápia
Kék hullám tetőpontja, lila
A sárga hullám második, narancs napja

       

Események

Bach-virág konzulens képzés Szolnok
HENNIA táncolj át az életen
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Nőiesség Mentális Műhely
Stresszkezelés I. Mentális Műhely

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS