Hírlevél feliratkozás
Tudatra ható terápiák

Agykontroll

agykontroll, terápia, tudat, önfejlesztés, testi-lelki terápia

José Silva volt az agykontroll módszerének megalkotója, s hazánkban is az ő művei keltek el legnagyobb példányszámban. Silva egyébként Rudolf Steiner, a híres-hírhedt antropozófus és spiritiszta nyomán, az ötvenes években kezdte alkalmazni a hipnózisnak azt a formáját, melyet később agykontrollnak (mind control) nevezett. A Silva-féle agykontroll egy olyan önsegítő program. Az agykontroll megtanít minket arra, hogyan mozgósítsuk agyunk kihasználatlan területeit céljaink elérése érdekében. Probléma megoldási képességünket többszörösére növeli és képességeinket is széleskörűen fejleszti.

Ennek az önfejlesztő technikának az alapja a relaxált, mélyebb tudatszintek elérése és azok lehetőségeinek kihasználása. Az éber tudatállapotunkból mélyebbre süllyedve az agyunk egy nagyon fogékony, intuitív állapotba kerül. Ez egy alvás közeli állapot, amelyet az agykontroll segítségével nagyon rövid idő alatt el lehet érni. Ebben az úgynevezett alfa állapotban hihetetlen hatékonysággal tudjuk pozitívan befolyásolni életünket. Céljaink elérésére ebben az állapotban sokkal több figyelmet és erőt tudunk összpontosítani, aminek segítségével hatékonyságunk többszörösére nő. Testünket, egészségünket rendkívüli mértékben tudjuk befolyásolni agykontroll segítségével.

Az agykontroll tanfolyamokon megtanulhatjuk, hogyan kerüljünk gyorsan és egyszerűen relaxált tudatállapotba. Az alvás határán lévő alfaállapot nagyon fontos az emberi test számára. A minket ért stressz és feszültség ebben az állapotban feloldódik, ezzel megakadályozza, hogy a rendszeres stressz állapot megbetegítse testünket. Ha már kialakult betegségről van szó, akkor az agykontroll segítségével hatalmas energiákat tudunk megmozgatni gyógyulásunk érdekében.

Az agykontroll alkalmas a stressz levezetésére és az alvászavarok megszüntetésére. Gyakorlásával nagymértékben javíthatjuk általános közérzetünket és egészségi állapotunkat. Segít a minket foglalkoztató kérdések bölcsebb, a tudatalattink és a kollektív tudattalan bevonásával történő megválaszolásában. Berögzült káros szokásainktól és szenvedélybetegségeinktől könnyebben és véglegesen megszabadulhatunk. Az agykontroll rendszeres gyakorlása intuitív, megérző képességeinket rendkívüli mértékben növeli.

Az agykontroll tanfolyamot végzettek hatékonyan képesek másokat gyógyítani, de mégis inkább azt ajánljuk, hogy mindenki maga tanulja meg ezt a technikát. Ez könyvekből és tanfolyamokon is lehetséges. A z agykontroll tanfolyamok előnye, hogy minden információt egyéni megtapasztalás tesz élményszerűvé. Gyakorlással önismeretünk fokozatosan mélyül, és stresszmentessé válunk. Erősödik a hitünk azzal a képességünkkel kapcsolatban, hogy képesek vagyunk saját életünket megváltoztatni és jobbá tenni.

Az agykontroll technikát hatékonyan alkalmazhatjuk egészségünk visszanyerésére. Más orvosi, természetgyógyászati kezelések hatását fokozhatjuk vele. Jól kiegészít minden terápiát és mellékhatásoktól mentes. Bárhol és bármikor végezhető minden korosztály számára. Az élet minden területén - sport, munka vagy család - fokozhatjuk teljesítményünket.
Az agykontroll nem vallás. Ateista ember ugyanúgy megtanulhatja elméje hatékonyabb használatát, mint az istenhívő, ahogy világnézetétől függetlenül mindenki megtanulhat például úszni is.

Forrás: www.alternativgyogymodok.hu, www.tarrdaniel.com
 


Kapcsolódó információk

Cikkek

Fehér hullám utolsó, Tiszta napja
A kék hullám harmadik, kék napja
Első tetőpont, korall
Mozgással a demencia ellen
Kék hullám, Türkiz napja

       

Események

HANGFÜRDŐ A Sóstói Fürdőházban
Fülakupunktúrás addiktológus képzés (Blended learning)
Egésznapos Család és rendszerállítás
Egészség-péntek
Csung Jüan Csikung I. Miskolc

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS