Hírlevél feliratkozás
Tudatra ható terápiák

Reinkarnációs terápia (pránanadi)

tudat, testi-lelki terápia, terápia, reinkarnáció, pránanadi, lélek

Életünkben gyakran felbukkannak ismétlődő események, ismétlődő problémák, mi magunk sem érjük, hogy miért. Bárhogy megpróbáljuk elkerülni, már megint hasonló helyzetben találjuk magunkat, és már megint nem úgy reagálunk, ahogy kellene. Tudatalattink működését egy számítógéphez hasonlíthatjuk, amelyben különböző programok vannak tárolva. Ha veszélyhelyzetbe kerülünk, tudatalattink túlélőprogramja pl. azonnal működésbe lép és mi öntudatlanul rálépünk a fékre, vagy odébb ugrunk.

Előfordul azonban, hogy tudatalattink bizonyos eseményeket tévesen kódol, és például egy korábban elszenvedett negatív eseményt felidézve, akkor is beindítja a túlélő programot, amikor arra nincs is szükség. Így hordozunk magunkban megmagyarázhatatlan félelmeket, fóbiákat, viselkedésmintákat, amelyeknek az oka gyermekkorunkból, vagy előző életünkből ered.

A reinkarnációs terápia elvezet a probléma gyökeréhez, tudatalattink felismeri a hibás programot, megértjük, tudatosítjuk a probléma okát, amelyet akár több inkarnáción keresztül is megismételtünk. A terápia során egyre nagyobb tudatosságra és önismeretre teszünk szert, lelkünk felszabadul a mélyen eltemetett nyomasztó emlékek súlya alól, és problémánk szinte magától megoldódik.

Lelki szinten

A reinkarnációs terápia célja, hogy az embereket éberebbé és tudatosabbá tegye. Megtanítja őket felismerni saját viselkedésmintáikat, hogy világosabban láthassák a valóságot, és felébreszti őket álmatag életvezetésükből. Segítségével megérthetjük félelmeink és szorongásaink valódi okát, és elengedhetjük azokat. Ezek mellett komoly önismeretre tehetünk szert. Semlegesíthetjük azokat a programokat és berögződéseket, amelyek megakadályozzák, hogy valóban a jelenben élhessünk. Megérthetjük emberi kapcsolatainkat, hogy miért vonzanak, és miért taszítanak bizonyos emberek minket. Segít megérteni, hogy mi miért van az életünkben, minek mi a célja, rávilágít a karmikus összefüggésekre, és fel is oldja azokat.
Testi szinten

Lelki terheinktől való megszabadulás feloldja testi tüneteinket is. Ha szellemi-lelki szinten megszabadulunk a szorongástól és feszültségtől, akkor a test öngyógyító folyamatait sem gátoljuk tovább. Az „utazások” alkalmával mindig olyan élettel fogunk találkozni, amelyhez a mai napig lezáratlan érzelmi szálak kötnek bennünket és befolyással vannak jelenünkre. A terápia alatt gyakran szembesülhetünk olyan hibáinkkal, amit jelen életünkben is elkövetünk. Felismeréseinket gyakran kíséri sírás, vagy más érzelmi megindítottság, ami egyben a probléma oldódását is jelenti. Olykor bátorságra van szükség, hogy szembesüljünk tévedéseinkkel, megbocsássunk önmagunknak és a változás útjára lépjünk.

A Prána nadi utaztatási technika

Ez a technika nem regresszív hipnózis. A kezelés alatt nem hoznak létre módosult tudatállapotot! Az utazó végig tudatánál van és emlékszik mindenre, amit érez és lát. A Prána nadi utaztatást energetikai szimbólumok segítségével végezik. Ezen szimbólumok segítségével az utaztató az utazó érzékelését olyannyira kitolja, hogy az képes lesz látni, érezni előző életeit. A szimbólum ugyanakkor védi az utazót, és csak annyit és olyan emlékeket enged felhozni, amit képes feldolgozni.

További érdekessége ennek a technikának, hogy az utazó túl azon, hogy végignézheti előző életét és átélheti halálát, lehetősége van találkozni szellemi vezetőjével és belső szellemi gyógyítójával. Kérdéseket tehetnek fel, tanácsot kérhetnek fontos döntéseikkel kapcsolatban.

Az utazás ideje körülbelül 2 óra, de ez egyénenként változhat. Az utazás egy könnyed relaxációs gyakorlattal kezdődik. Az utazó kényelmesen csukott szemmel fekszik, úgy beszélget az utaztatóval. Mivel nem történik tudatállapot váltás, az utazás bármikor megszakítható, például az utazó kimehet a mosdóba, aztán ott folytathatja, ahol abbahagyta. Az utazást mindig eredményig érdemes folytatni. Ez azt jelenti, hogy az utazó felismeréssel és mélyebb megértéssel képes legyen levonni a tanulságot előző életével kapcsolatban, és érzelmi blokkjai oldódjanak.

Azoknak is ajánljuk, akik csak kíváncsiak és csak tapasztalatszerzés céljából próbálnák ki ezt a technikát. A véletlenszerű utazás általában olyan életekbe visz ahol nincs sok traumás élmény, és könnyebben feldolgozható. Valószínűleg így is komoly összefüggésekre fog bukkanni elmúlt és jelenlegi életével kapcsolatban. Az utazás végére az ember olyan meghatározó élményekkel gazdagodik, amiket egyelőre más módon nem szerezhet meg.

Forrás: www.naturstart.hu, www.alternativgyogymodok.hu


Kapcsolódó információk

Cikkek

Fehér hullám, Zöld napja
Szakolczai Szabolcs gyógymasszőr
Ho’oponopono – a megbékélés és megbocsátás művészete
Gyógyító információ
Vörös hullám, zöld nap

       

Események

Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Bach-virág konzulens képzés, Nyíregyháza
Ájurvéda-Transzcendentális meditáció
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Bach-virág konzulens képzés Szolnok

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS