Hírlevél feliratkozás
Tudatra ható terápiák

SVT - Spirituális válasz terápia

SVT, terápia, tudat, testi-lelki terápia, spirituális eljárások, spiritualitás

A Spirituális Választerápia (SVT) egy lelki-szellemi eljárás, mely az univerzális energiákat használja a tudatalatti blokkok és az előző életekben elszenvedett sérülések gyógyítására. Célja, hogy megtaláljuk és elengedjük a negatív, korlátozó elképzeléseket, programokat, majd támogató eszmékkel helyettesítsük őket. A módszer segítségével megváltoztathatjuk önmagunkat, reakcióinkat, ezáltal pedig életünket.

Az SVT hatásos és gyengéd módszer az életünkben megjelenő problémák kezelésére. Lehetővé teszi, hogy sokkal szabadabban éljük az életünket: megváltoztatva életünk belső és külső képét.
Az SVT a probléma fajtájától függetlenül a probléma okait kezeli.

A harmonikus élet akadályai felbukkanhatnak:

  • egészségi problémaként
  • embertársi konfliktusként
  • lelki problémaként
  • függőségként
  • gyermekkori félelemként
  • vagy számtalan más problémaként.

Egy személyes tanácsadás során a megadott problémával kapcsolatban megvizsgáljuk, és kitisztítjuk a diszharmonikus energiákat, majd ezeket pozitív programokkal helyettesítjük a nagyobb belső béke megteremtéséért.

SVT = lelki-szellemi tisztítás

Az SVT egy lelki-szellemi eljárás, mely az univerzális energiákat használja a tudatalatti blokkok és az előző életek energiáinak vizsgálatához. Az SVT közvetlenül a tudatalatti elmével, és a Felső Énnel dolgozik, hogy megtalálja és eltávolítsa a negatív programokat (tudatalatti blokkokat, negatív lélekprogramozást, előző életek energiáit).

A Felső Én bizottsága tulajdonképpen kollektív tudat, számuk egytől végtelen számig terjedhet. Mindenkinek van Felső Énje, melyet a Szellem születésünkkor rendel mellénk, hogy terelgessenek minket a magunk számára, magunknak kijelölt úton.

Az SVT a problémák okának (programok) az azonosítása, és kitisztítása által működik. Mivel nagyon sok program vagy az anyaméhben, vagy a születéskor, vagy a jelenlegi élet előtt alakult ki, ezért az SVT olyan értékes bepillantást nyújt kialakulásukról, amelyet nem lehetne felderíteni a jelen élet eseményei alapján.
A romboló programok beazonosítása és kitisztítása után, az SVT segít abban, hogy "újraprogramozzuk" az elmét pozitív gondolatokkal és eszmékkel.

SVT a gyakorlatban

Az SVT módszere egy inga, egy táblázatkészlet, és egy kérdéssorozat használatát foglalja magába. A tanácsadó kérdéseket tesz fel az adott problémával kapcsolatosan, melyekre az inga és a táblázat segítségével a Felső Éntől kapja meg a válaszokat. Ezt követően kitisztítja a diszharmonikus energiát mind az előző életekből, mind a jelen életből és a tudatalattiból. Végül a problémát okozó, kitisztított programokat felcseréli pozitív programokkal.
Robert E. Detzler, a módszer kifejlesztője fogalmazta meg: „Az SVT eszközt kínál ahhoz, hogy megtekintsük és átválogassuk tudatalatti elménk tartalmát. Módot nyújt arra, hogy megtartsuk, ami jó, pozitív és építő, s kidobáljuk a felesleget.”

Forrás: www.svterapia.hu


Kapcsolódó információk

Cikkek

A női betegséglista „sztárjai”
Az Aura-Soma világa
A folyékony napfény terápiája
Ha hiperaktív a gyerek
Évismétlés előtt, után, ellen!

       

Események

Stresszkezelés I. Mentális Műhely
Gyógyítás-kezelés és reinkarnációs utaztatás
Egészség-péntek
INGYENES EGÉSZSÉGNAP
Intenzív hétvége csikung gyakorlóknak

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS