Hírlevél feliratkozás
Adatlap

Van Egy Hely - Életenergia Központ

Spirituális központ

E-mail cím:
kovacs.attila.asztrologia@gmail.com

Telefon:
06 70 336 9361

Megye:
Pest-megye

Tevékenységem végzésének a helye(i):
Budapest 1085 Rökk Szilárd u. 11. fszt. 1.

Webhely:
http://vanegyhely.hu/

A problémák, betegségek, melyekben segíteni tudok:

Eljárások:

Lelki, spirituális elemzések, tanácsadás

Asztrológia, Asztrozófia, Grafológia, Párkapcsolat analízis

Fizikai állapotfelmérések terápiával

Reflexológia

Lelki állapotfelmérések terápiával

Kineziológia

Energetikai rendszerre ható terápiák

Fülakupunktúra - addiktológia, Pránanadi, Reiki

Masszázsok

Gyógymasszázs, Ma-uri masszázs, Shiatsu masszázs, Svédmasszázs, Thai masszázs

Mozgás terápiák

Jóga, Pszichodimamikus mozgás- és táncterápia

Rólam
Tevékenység
Fotók
Nyitvatartás
Írások
Események
Akciók

 Központunk 2011-ben nyílt azzal az elhatározással, hogy komplex megoldást nyújtsunk azok számára, akik tenni szeretnének magukért és keresik az alternatív megoldások lehetőségét, illetve szeretnének tudatosan élni, fejlődni. Olyan munkatársakkal karöltve dolgozunk akiknek életük része a segítségnyújtás, és megtapasztalták annak hatását, hogy igenis tudunk egymásért tenni.

A HELY:
Íme a VAN EGY HELY Életenergia Központ a központban, Budapest szívében, a Rökk Szilárd utcában, a régi palota negyedben. A régi polgári ház, illetve a hely hangulata is magával ragadó, de igazán a benne munkálkodó szakképzett munkatársak energiájával, lelkesedésével együtt vált hívogatóvá, mely otthont ad a keresőknek ebben a rohanó világban. Tekintsd meg képeinket!

A CÉL:
Igen, a keresőket várjuk. Akik még teljesen az út elején vannak, akik már elindultak, s azoknak is akik már járják útjukat, s húzóerő lehet mások számára. A lelki pihenés, kikapcsolódás, tanulás, vagy csak beszélgetés – ezekre van egy hely nálunk.

PROGRAMOK:
Olyan programokkal várjuk a hozzánk betérőket, ahol megismerhetik az ezotéria, a spiritualitás minden szintjét. A teljességre törekedve állítjuk össze programjainkat, melyek között mindenki talál számára kedvezőt, aszerint, hogy éppen információt, segítséget szeretne kapni, mozogni szeretne, vagy elmélyülni egy-egy témában. Mozgások: Gerincjóga, Jóga 50+, Move On Yoga, Sivananda Hatha Jóga, Hastánc, csoportos meditációk, masszázsok, stb. Figyeld új programjainkat!

TANÁCSADÁS:
Mindehhez igyekeztünk olyan munkatársakat találni, akik személyiségükben is és szaktudásukban is magasan állnak. Fordulhattok hozzájuk egyéni tanácsadásért, csoport terápiákban, és tanulás elsajátításban egyaránt. Szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek. Részletek itt!

OKTATÁS: Igyekszünk nem csak egyéni kezelésekkel segíteni azokat, akik a a spirituális terápiákban keresik a megoldást, hanem tanfolyamokkal próbálunk hozzájárulni az egyéni fejlődésükhöz azoknak, akik elindulnak ezen az úton és saját maguk akarják kezükbe venni a sorsukat és ezzel egy tudatosabb életre törekszenek. Aktuális tanfolyamok!

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS