Hírlevél feliratkozás
Adatlap

Szabó Béláné (Magdi)

természetgyógyász
Vision egészségvédő, tanácsadó

E-mail cím:
magdivision@gmail.com

Telefon:
+36-20-4700706

Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Webhely:
http://www.magdi.wellnet.me

A problémák, betegségek, melyekben segíteni tudok:
allergia
bőrproblémák
fertőző betegségek
férfi-betegségek
gyermek betegségek
légzőrendszeri betegségek
nőgyógyászati betegségek
pánik
stresszkezelési zavarok
szorongásos zavarok
szív- és érrendszeri betegségek
vese-és húgyúti betegségek betegségek
érszükület

Eljárások:

Fizikai állapotfelmérések terápiával

Reflexológia

Táplálkozás terápia

Fitoterápia, Lúgosítás, Méregtelenítés

Rólam
Tevékenység
Fotók
Nyitvatartás
Írások
Események
Akciók

Több, mint 20 évvel ezelőtt érintett meg, hogy a természet erejét nem szabad lebecsülni. Az akkor 2 éves fiam asztmatikus panaszain, nehezített légzésén az orvosok a legnagyobb jóindulattal sem tudtak segíteni, csak egyre rosszabb lett a helyzet. Akkor talált meg a természet, és egy gyógynövény segítségével 3 hónap alatt rendbejött, és azóta sincs panasza.

Már akkor sejtettem, hogy ez nagyon nagy hatással lesz az életemre. Egyre több, úgynevezett alternatív lehetőséget ismertem meg, akkor még csak a magam és a családom egészségének a megőrzéséért. Tanultam agykontrollt, reikit, Bach-terápiát, belekóstoltam a radiesztéziába, szellemgyógyászatba, levizsgáztam reflexológiából, majd évekig dolgoztam természetgyógyászként. Közben gyógynövénytant is tanultam, mert nagyon érdekelt a gyógynövények ereje, és az általuk kínált gyógyszermentes gyógyulási lehetőség.

Csodálom a természet hatalmát, hogy ilyen bőségesen gondoskodik rólunk. Szinte bármit tehetünk testünkkel, megadja a lehetőséget, hogy újra egyensúlyba kerülhessünk és gyógyulhassunk. Nagyon sok variációban és minőségben próbálkoztam az életünkbe beépíteni a gyógynövényeket, sok cég termékét kipróbáltam, de az igazi változást az életünkben és az egészségünkben a Vision Társaság gyógynövény alapú termékcsaládja hozta meg számomra. Ezért már lassan 7 éve ez az életem a családom mellett.

Olyan csodát kaptunk a kezünkbe, melynél hatékonyabbat én még nem találtam.

Lenyűgöz, hogy a gyártástechnológia egyedülálló módon, élő növényi sejteket kapszulázott be számunkra, ahol nem sérült a hatóanyag, a növény DNS-e is ép marad, a sejtek nagysága 1mikron, ami lehetővé teszi, hogy nagyon hamar érezhetőek a hatások. Van, hogy fél órán belül eredményt tapasztalhatunk. Mindezt tartósítószer, szintetikus  és génmódosított  összetevő nélkül.

A termékeink minősége olyan magas, hogy az egyetlen termékcsalád, melyet az űrhajósok kint az űrben fogyaszthattak.

Sőt, megtisztelve érezzük magunkat, hogy a WHO kizárólag a Vision Társasággal kötött együttműködési megállapodást, melynek keretén belül a WHO számára is felméréseket végezhetünk az emberek életminőségével kapcsolatosan. Én is sorszámozott, névreszóló igazolvánnyal rendelkezem, melyet a WHO honlapján meg is lehet találni.

Termékeink cGMP minősítéssel, klinikailag tesztelve kerülnek a fogyasztókhoz, és nem végeztek állatkísérletet a fejlesztésük során.

Nekem minőségi változást hoztak az életembe, mert a szénanáthám és a pánikbetegségem eddig megkeserítették az életemet, most pedig szabadon élem az életem. A krónikus arcüreggyulladásom kb 30 évig tette tönkre nyaramat és telemet, és mostmár 7 éve eltűnt az életemből.

Családunkban és a környezetünkben nagyon sokszor nyújtottak segítséget. ezért a 7 év tapasztalata alapján nagyon szívesen segítek bárkinek, aki nyitott erre és megoldást keres. 

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS